logo

Christina Watches

Van Horloge tot sieraad. Armbanden, bedels en kettingen. Altijd met een echte edelsteen.

Alle Christina horloges zijn handgemaakt in Zwitserland, waar de hoogste kwaliteit in het maken word behaald. Elke horloge komt met een certificaat van zwitserse makelaarij, en een afgewerkt met diamanten of hoge kwaliteit edelstenen.

 

De nieuwe collectie van Christina Design London is in Nederland officieel geïntroduceerd met succes. Christina Collect is een nieuw concept waarbij de vrouw in kwestie een eigen sieraad samenstelt door lederen banden te koppelen aan bedels en een bijzonder fraai Zwitsers uurwerk en dit alles door behulp van de zogenaamde T-bar, de ontbrekende schakel in het mix & match-verhaal tot nog toe.

 

De sterling zilveren sieraden zijn met de hand vervaardigd vanaf Christina's ontwerpen door ervaren zilversmeden in Christina's Atelier in Thailand. Hoogste gehalte sterling zilver (925), echte diamanten, robijnen, saffieren, amethisten en andere mooie edelstenen zullen schitteren in je ogen elke keer als je naar beneden kijkt naar je pols. Welkom in het universum van Christina.